1. /
  2. Glas skærebrætter
  3. /
  4. Glas skærebræt Ingredienser

Glas skærebræt Ingredienser

Spørg efter produkt
Glas skærebræt Ingredienser
Klik på billedet for at forstørre
Motiv: Ingredienser
Bestil:
Vælg produktparametre:

60x52 cm

60x52 cm 2x30x52 cm
x  kr.
Til indkøbskurv
Vi sender din ordre:

Gør dit køkken mere elegant og funktionelt med dette udsøgte Glas skærebræt Ingredienser, fremstillet af stærkt glas. Dette æstetisk visuelt imponerende design er ikke kun en fryd for øjet, men også særdeles praktisk. Med sin modstandsdygtighed over for høje temperaturer kan brættet let anvendes til at skære alt fra varme stegte bøffer til friske frugter og grøntsager, samtidig med at det tjener som en chik serveringsstander for alt fra hors d'oeuvres til velsmagende desserter.

Det temperaturbestandige glas sikrer, at brættet kan håndtere varme retter direkte fra ovnen eller kølige elementer fra køleskabet uden at slå revner eller få skader. Dets ubrudte overflade gør det nemt at rengøre, hvilket er en plus for enhver, der værdsætter hurtig og effektiv køkkenoprydning.

Dette Glas skærebræt Ingredienser er ikke blot et redskab, men et faktisk kunstværk i dit køkken. Det tilfører et moderne præg og vil uden tvivl ændre ansigtet på ethvert køkkenområde. Uanset om du bruger det til daglig madlavning eller som en del af din borddækning til specielle lejligheder, er dette bræt en essentiel tilføjelse, der kombinerer skønhed og funktionalitet på den mest enestående måde. Gør dit køkken mere indbydende og inspirerende med dette særlige produkt.

 • ✓ Digital printteknologi, der er venlig over for dig og miljøet
 • ✓ Materialer af høj kvalitet
 • Perfekt gengivne detaljer og ekstraordinært levende farver
 • Tusindvis af smukke og originale designs
 • ✓ Let at samle og rengøre
 • ✓ Produkter, der passer til ethvert rum