1. /
    2. Nyttige oplysninger
    3. /
    4. Reklamation og returnering

Reklamation og returnering - Tulup.dk online shop

 

KLAGER

1. Garantiperioden for de produkter, der tilbydes i vores butik, er 12 måneder.

2. Sælger er ansvarlig over for kunden, hvis varen har en fysisk eller juridisk mangel (garanti). Garantien for mangler er udelukket i tilfælde af en køber, der ikke er en forbruger eller en iværksætter med egenskaber som en forbruger.

3. Hvis varerne har en mangel, har kunden ret til:

a) kræve at få ombyttet den mangelfulde vare med en mangelfri vare eller at få afhjulpet manglen. Sælger er forpligtet til at ombytte den mangelfulde vare med en mangelfri vare eller afhjælpe manglen inden for rimelig tid og uden unødig ulempe for kunden.

b) har kun ret til at trække sig tilbage fra kontrakten og udelukkende i det øjeblik, hvor sælgeren nægtede at bringe varerne i overensstemmelse med kontrakten, manglen på overensstemmelse med kontrakten stadig eksisterer, sælgerens erklæring viser, at han ikke vil bringe varerne i overensstemmelse med kontrakten inden for en rimelig tid.

4. Kunden, der udøver garantirettigheder, er forpligtet til at levere de defekte varer til sælgers adresse. I tilfælde af en kunde, der er en forbruger, dækkes leveringsomkostningerne af sælgeren. 5.

5. Eventuelle klager vedrørende varerne eller opfyldelsen af salgsaftalen kan kunden indgive skriftligt eller via e-mail til sælgers adresse. Indsendelse af en klage i elektronisk form til tulup@tulup.pl vil fremskynde tidspunktet for behandling af klagen.

6. Sælger skal inden for 14 dage fra datoen for levering af klagen svare på klagen over varerne eller klagen i forbindelse med opfyldelsen af salgskontrakten rapporteret af kunden.

7 Reklamationsgrundlaget er tekniske mangler ved produktet, som f.eks:

- Forkert størrelse,

- forkert stel,

- forkert type materiale,

- mangler nogen af komponenterne i ordren.

8 Klager er ikke underlagt:

- Bemærk, at motiver som glitter, guld, sølv, beton, marmor, rusten metalplade, træ osv. ikke ligner den ægte vare. Motiverne er trykt, så de kan afvige i udseende fra deres virkelige modstykker. Lysrefleksioner er ikke grafiske elementer.

- Farveforskelle. Nuancerne på det færdige produkt kan afvige lidt fra visualiseringen på grund af kalibreringen af den skærm, som varerne ses på, trykmaskinen og den type blæk, der bruges - forskellen i nuancer er ingen grund til at klage.

- En tidligere ordre havde en anden farve. Ordrer, der oprettes inden for en anden tidsramme i tilfælde af hjemsendelse, kan variere lidt i nuancer og indramning, da vi producerer alle produkter efter modtagelse af ordrerne.

- Mekaniske skader (produktmanipulation, afbrænding, misbrug)

- Der kan ikke gøres krav på skader forårsaget af brug på grund af tidens gang (f.eks. slid).

- Garantien gælder ikke for led-belysning eller urmekanismen.

 

RETURNERINGER

Instruktioner om fortrydelse af kontrakten


1. Kunden har ret til at fortryde denne kontrakt inden for 14 dage uden at angive nogen grund. Fristen for at fortryde kontrakten udløber efter 14 dage fra den dato, hvor Kunden kom i besiddelse af den sidste vare, eller hvor en anden tredjepart end fragtmanden og angivet af Kunden kom i besiddelse af den sidste vare.

2. For at udøve retten til at fortryde kontrakten skal Kunden informere Sælger (Drukarnia Piga Sp. z o. o., ul. Przemysłowa 60, 43-100 Tychy, tlf. (32) 700 36 16) om sin beslutning at træde ud af denne kontrakt ved en utvetydig erklæring.

3. For at overholde fristen for fortrydelse af kontrakten skal der sendes en erklæring om fortrydelse af kontrakten til Sælgers e-mailadresse tulup@tulup.pl inden fristen på 14 dage fra datoen for levering af varerne . En skabelon for den relevante erklæring er tilgængelig i slutningen af ​​disse regler.

4. Sælger afholder ikke transportomkostninger i forbindelse med kundens returnering af varerne som følge af fortrydelse af kontrakten.

5. Varerne skal returneres inden for 14 dage fra datoen for indgivelse af erklæringen om fortrydelsesret fra kontrakten.

6. Mossmalerier og personaliserede produkter er ikke omfattet af fortrydelsesretten.

 

MODEL FOR TILBAGETRÆKNINGSFORMULAR:

Klik for at downloade.

(Denne formular skal kun udfyldes og returneres, hvis du ønsker at træde tilbage fra kontrakten)

- Adressat: Drukarnia Piga Sp. z o.o., ul. Przemysłowa 60, 43-100 Tychy

- Jeg meddeler hermed, at jeg fortryder aftalen om salg af følgende varer:

- Dato for køb:

- Ordrenummer (fra købsmeddelelsen):

- Kundens navn:

- Kundens adresse (levering af varer):

- Dato for erklæring om fortrydelse:

- Bankkontonummer for returnering:

- Årsag til returnering (vælg venligst et nummer fra listen nedenfor)*:

- Kundens underskrift (kun hvis formularen sendes på papir):

Årsag til returnering*:

1 - Jeg kan ikke lide den
2 - dårlig kvalitet
3 - forkert størrelse
4 - Varebeskrivelse ikke i overensstemmelse med de leverede varer
5 - ingen grund

Rapporter venligst din fortrydelse via e-mail til info@tulup.dk

Dette vil fremskynde processen med at refundere din ordre.