Billeder, fototaptere og dekorationer fra dit eget fotografi

Er du på udkig efter en unik vægdekoration? Vi trykker gerne dine fotos eller grafik i form af et lærredsmaleri, et glasbillede, et vægmaleri eller et køkkenpanel. Send os dit foto for at realisere dit usædvanlige design!

Vælg et af dine fotoseller
Tilføj foto
Foto upload, vent venligst...

Fotobilleder fra dit eget fotografi

Billeder fra dit eget fotografi er en unik mulighed for at skabe en helt original vægdekoration i dit hjem eller på dit kontor. Selv om vores galleri af billedmotiver giver dig enorme muligheder for at matche din dekoration med dit interiør, har du måske helt andre behov. Uanset om du vil realisere et skræddersyet fotobillede ved at printe et ferie- eller bryllupsfoto, fotografier af udsigter eller en forfatters grafik - hos os kan du forvandle en digital grafik til et håndgribeligt produkt med dekorative såvel som sentimentale kvaliteter. Du kan realisere dit billede ved at få dit foto trykt på lærred, trykt på glas eller akrylglas. Fotobilleder fra dit foto vil give dit interiør en helt unik karakter. Vi realiserer mange interessante ideer: fotografier fra bryllupper, ferier, familiefotografier, fotografier af smukke udsigter, sjov grafik, billeder med børnemotiver, motiverende inskriptioner, forfattergrafik, fotografier af arkitektur og mange andre.

 

Hvad med et maleri ud fra et foto som gave?

Lærredsbilleder fra ens eget fotografi er meget populære og bestilles som gaver til ens kære. Normalt trykkes fotografier fra et bryllup, familiefotografier og andre fra sessioner til minde om en vigtig begivenhed. Et sådant billede vil være en uvurderlig gave, der kan udtrykke mere, end ord kan. For at lave billeder fra fotos, der passer perfekt til modtagerens præferencer, skal du vælge mellem flere materialer som lærred, glas eller akrylglas.

 

Fototapeter fra dit eget fotografi

Et fototapet erer en af de hyppigst valgte former for vægdekoration. Dets dekorative kvaliteter, lette påføring og mange mønstre betyder, at vi hurtigt kan tilpasse designet til ethvert rum efter vores egen smag. På grund af det store overfladeareal og den store synlighed påvirker tapetet effektivt et interiørs karakter og atmosfære. Det er derfor, denne form for dekoration er så populær, når der skal skabes interiør med originale accenter. Dine kunstværker i form af grafik eller fotografier kan være en sådan accent. Et fototapet vil være et godt valg til væggen i din stue, dit soveværelse, dit børneværelse eller endda din arbejdsplads.

 

Hvis du er på udkig efter en original dekoration i form af et fototapet og ønsker at realisere dine egne ideer til dets udseende - brug vores tilbud. Upload dit foto, og brug den enkle guide, hvor du kan vælge materiale og angive den korrekte størrelse på produktet. Tapetet fra dit foto kan blive præcis, som du vil have det. Fototapeter fra dit eget foto vil helt sikkert give dit interiør en unik atmosfære, der fuldt ud afspejler din karakter.

 

 

Ud over fototapeter og billeder producerer vi også andre dekorationer med vores egne tryk - stænkplader til køkken, ure, opslagstavler kork, dørklistermærker.

 

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et billede opfylder de krævede kvalitetsstandarder, bedes du kontakte vores kundeservice.