1. /
  2. Glas skærebrætter
  3. /
  4. Skærebræt glas Hav ved solnedgang

Skærebræt glas Hav ved solnedgang

Spørg efter produkt
Skærebræt glas Hav ved solnedgang
Klik på billedet for at forstørre
Motiv: Hav ved solnedgang
Bestil:
Vælg produktparametre:

60x52 cm

60x52 cm 2x30x52 cm
x  kr.
Til indkøbskurv
Vi sender din ordre:

Gør dit køkken mere elegant og funktionelt med dette udsøgte Skærebræt glas Hav ved solnedgang, fremstillet af robust glas. Dette tiltalende visuelt imponerende design er ikke kun en fryd for øjet, men også særdeles multifunktionel. Med sin modstandsdygtighed over for høje temperaturer kan brættet let anvendes til at skære alt fra varme stegte bøffer til kølige frugter og grøntsager, samtidig med at det tjener som en stilfuld serveringsstander for alt fra hors d'oeuvres til lækre desserter.

Det varmetålige glas sikrer, at brættet kan håndtere varme retter direkte fra ovnen eller kølige elementer fra køleskabet uden at slå revner eller få skader. Dets jævne overflade gør det uproblematisk at rengøre, hvilket er en fordel for enhver, der værdsætter hurtig og effektiv køkkenoprydning.

Dette Skærebræt glas Hav ved solnedgang er ikke blot et redskab, men et virkeligt kunstværk i dit køkken. Det tilfører et aktuelt præg og vil uden tvivl ændre revolutionere ethvert køkkenområde. Uanset om du bruger det til daglig madlavning eller som en del af din borddækning til specielle lejligheder, er dette bræt en vital tilføjelse, der kombinerer skønhed og funktionalitet på den mest imponerende måde. Gør dit køkken mere indbydende og inspirerende med dette unikke produkt.

 • ✓ Digital printteknologi, der er venlig over for dig og miljøet
 • ✓ Materialer af høj kvalitet
 • Perfekt gengivne detaljer og ekstraordinært levende farver
 • Tusindvis af smukke og originale designs
 • ✓ Let at samle og rengøre
 • ✓ Produkter, der passer til ethvert rum