1. /
  2. Glas skærebrætter
  3. /
  4. Skærebræt i glas Abstrakte bølger

Skærebræt i glas Abstrakte bølger

Spørg efter produkt
Skærebræt i glas Abstrakte bølger
Klik på billedet for at forstørre
Motiv: Abstrakte bølger
Bestil:
Vælg produktparametre:

60x52 cm

60x52 cm 2x30x52 cm
x  kr.
Til indkøbskurv
Vi sender din ordre:

Gør dit køkken mere elegant og funktionelt med dette luksuriøse Skærebræt i glas Abstrakte bølger, fremstillet af robust glas. Dette æstetisk visuelt imponerende design er ikke kun en fryd for øjet, men også særdeles multifunktionel. Med sin modstandsdygtighed over for høje temperaturer kan brættet let anvendes til at skære alt fra varme stegte bøffer til nedkølede frugter og grøntsager, samtidig med at det tjener som en chik serveringsstander for alt fra hors d'oeuvres til lækre desserter.

Det varmetålige glas sikrer, at brættet kan håndtere varme retter direkte fra ovnen eller kølige elementer fra køleskabet uden at slå revner eller få skader. Dets glatte overflade gør det nemt at rengøre, hvilket er en plus for enhver, der værdsætter hurtig og effektiv køkkenoprydning.

Dette Skærebræt i glas Abstrakte bølger er ikke blot et redskab, men et sandt kunstværk i dit køkken. Det tilfører et aktuelt præg og vil uden tvivl ændre revolutionere ethvert køkkenområde. Uanset om du bruger det til daglig madlavning eller som en del af din borddækning til specielle lejligheder, er dette bræt en uundværlig tilføjelse, der kombinerer skønhed og funktionalitet på den mest imponerende måde. Gør dit køkken mere indbydende og inspirerende med dette exceptionelle produkt.

 • ✓ Digital printteknologi, der er venlig over for dig og miljøet
 • ✓ Materialer af høj kvalitet
 • Perfekt gengivne detaljer og ekstraordinært levende farver
 • Tusindvis af smukke og originale designs
 • ✓ Let at samle og rengøre
 • ✓ Produkter, der passer til ethvert rum