1. /
  2. Glas skærebrætter
  3. /
  4. Skærebræt i glas Limefrugter

Skærebræt i glas Limefrugter

Spørg efter produkt
Skærebræt i glas Limefrugter
Klik på billedet for at forstørre
Motiv: Limefrugter
Bestil:
Vælg produktparametre:

60x52 cm

60x52 cm 2x30x52 cm
x  kr.
Til indkøbskurv
Vi sender din ordre:

Gør dit køkken mere elegant og funktionelt med dette eksklusive Skærebræt i glas Limefrugter, fremstillet af hærdet glas. Dette tiltalende visuelt imponerende design er ikke kun en fryd for øjet, men også særdeles praktisk. Med sin modstandsdygtighed over for høje temperaturer kan brættet let anvendes til at skære alt fra varme stegte bøffer til nedkølede frugter og grøntsager, samtidig med at det tjener som en raffineret serveringsstander for alt fra hors d'oeuvres til velsmagende desserter.

Det hedeafvisende glas sikrer, at brættet kan håndtere varme retter direkte fra ovnen eller kølige elementer fra køleskabet uden at slå revner eller få skader. Dets ensartede overflade gør det bekvemt at rengøre, hvilket er en bonus for enhver, der værdsætter hurtig og effektiv køkkenoprydning.

Dette Skærebræt i glas Limefrugter er ikke blot et redskab, men et sandt kunstværk i dit køkken. Det tilfører et moderne præg og vil uden tvivl ændre revolutionere ethvert køkkenområde. Uanset om du bruger det til daglig madlavning eller som en del af din borddækning til specielle lejligheder, er dette bræt en nødvendig tilføjelse, der kombinerer skønhed og funktionalitet på den mest bemærkelsesværdige måde. Gør dit køkken mere indbydende og inspirerende med dette enestående produkt.

 • ✓ Digital printteknologi, der er venlig over for dig og miljøet
 • ✓ Materialer af høj kvalitet
 • Perfekt gengivne detaljer og ekstraordinært levende farver
 • Tusindvis af smukke og originale designs
 • ✓ Let at samle og rengøre
 • ✓ Produkter, der passer til ethvert rum