1. /
  2. Glas skærebrætter
  3. /
  4. Skærebræt i glas Tropiske blade

Skærebræt i glas Tropiske blade

Spørg efter produkt
Skærebræt i glas Tropiske blade
Klik på billedet for at forstørre
Motiv: Tropiske blade
Bestil:
Vælg produktparametre:

60x52 cm

60x52 cm 2x30x52 cm
x  kr.
Til indkøbskurv
Vi sender din ordre:

Gør dit køkken mere elegant og funktionelt med dette luksuriøse Skærebræt i glas Tropiske blade, fremstillet af stærkt glas. Dette æstetisk visuelt imponerende design er ikke kun en fryd for øjet, men også særdeles multifunktionel. Med sin modstandsdygtighed over for høje temperaturer kan brættet let anvendes til at skære alt fra varme stegte bøffer til kolde frugter og grøntsager, samtidig med at det tjener som en chik serveringsstander for alt fra hors d'oeuvres til lækre desserter.

Det varmeresistente glas sikrer, at brættet kan håndtere varme retter direkte fra ovnen eller kølige elementer fra køleskabet uden at slå revner eller få skader. Dets jævne overflade gør det let at rengøre, hvilket er en bonus for enhver, der værdsætter hurtig og effektiv køkkenoprydning.

Dette Skærebræt i glas Tropiske blade er ikke blot et redskab, men et ægte kunstværk i dit køkken. Det tilfører et moderne præg og vil uden tvivl ændre forny ethvert køkkenområde. Uanset om du bruger det til daglig madlavning eller som en del af din borddækning til specielle lejligheder, er dette bræt en vital tilføjelse, der kombinerer skønhed og funktionalitet på den mest fremragende måde. Gør dit køkken mere indbydende og inspirerende med dette unikke produkt.

 • ✓ Digital printteknologi, der er venlig over for dig og miljøet
 • ✓ Materialer af høj kvalitet
 • Perfekt gengivne detaljer og ekstraordinært levende farver
 • Tusindvis af smukke og originale designs
 • ✓ Let at samle og rengøre
 • ✓ Produkter, der passer til ethvert rum