1. /
    2. Bademåtter
    3. /
    4. Badeværelsesmåtte Tropisk abstraktion

Badeværelsesmåtte Tropisk abstraktion

Spørg efter produkt
Badeværelsesmåtte Tropisk abstraktion
Klik på billedet for at forstørre
Bestil:
Vælg produktparametre:

75x45 cm

75x45 cm 90x60 cm

Hvid

Hvid

Hvid og grå

Hvid og grå

x  kr.
Til indkøbskurv
Vi sender din ordre:

Oplev komfort med vores Badeværelsesmåtte Tropisk abstraktion! Lavet af en blød, kort luv, der er ekstremt nem at holde ren, vil vores tæppe bringe varme og hygge til ethvert rum. Uanset om du leder efter et tæppe til badeværelset, entreen, stuen eller sengekanten - vil det give dig blødhed og ekstra komfort, hvor end du har brug for det.

Sikker til alle typer gulve, sikrer stabilitet takket være silikonebunden. Husk blot, at inden du lægger tæppet ud, er overfladen nedenunder glat, ren og tør.

  • ✓ Digital printteknologi, der er venlig over for dig og miljøet
  • ✓ Materialer af høj kvalitet
  • Perfekt gengivne detaljer og ekstraordinært levende farver
  • Tusindvis af smukke og originale designs
  • ✓ Let at samle og rengøre
  • ✓ Produkter, der passer til ethvert rum

Fordele ved badeværelsesmåtten

✓ Skridsikker bund. Vores skridsikre måtter er sikre og egner sig perfekt til forskellige typer gulve, herunder træ- og flisegulve. Bundlaget er belagt med silikone for at forhindre måtten i at glide. Inden udlægning skal du sikre dig, at overfladen under måtten er glat, ren og tør.

✓ Nem at rengøre. Den bløde og korte pels gør måtten let at holde ren.

✓ Ikke kun til badeværelset. Måtten fås i mange mønstre, så den kan tilpasses din stil og det valgte rum. I badeværelset giver den en blød og absorberende overflade under plejerutinerne. Derudover vil den på grund af sit klassiske design og praktiske funktionalitet også være perfekt til brug ved sengen, i entréen eller i stuen. Præcis der, hvor du har brug for ekstra komfort og blødhed!

✓ Miljøvenligt materiale og tryk. Måtterne er lavet af miljøvenlige materialer, og motiverne er trykt ved hjælp af sublimeringsteknikken, hvilket giver os mulighed for at opnå holdbare og livlige farver samt smukke mønstre.